Brasserie L'Oeuf

Van der Valk Wereldeters

 

Ontdek de kindermenu’s in onze brasserie L’Oeuf! 

Speciaal voor uw kleine eters bieden wij de mogelijkheid om de verschillende eetspecialiteiten wereldwijd te kunnen proeven!

Op de menu staan verschillende schotels geïnspireerd uit landen zoals : China, Italië, Alaska, de VS en natuurlijk België.

Kom en geniet elke dag zowel 's middags als 's avonds van onze “Wereldeters” menu in Brasserie L’Oeuf!

Wereldeters Zomermenukaart2018-Belgisch

       Reserveer uw tafel

             


 
Wereldeters

Wereldeters Van der Valk

Verrassend uit eten met kinderen
Kinderen zijn van harte welkom bij Van der Valk. Speciaal voor onze jonge gasten hebben wij een heel bijzondere menukaart ontwikkeld: ‘Van der Valk Wereldeters.’  De gerechten zijn avontuurlijk, verantwoord en verrassend lekker.

Met Timo op reis
Met de Van der Valk Wereldeters menukaart dagen we kinderen uit om eens wat anders te kiezen dan het traditionele kindermenu. We laten ze kennismaken met gerechten die door kinderen in andere landen worden gegeten. Timo Toekan neemt de kids mee op reis naar landen als Italië, Amerika, Japan, Zwitserland, Zweden en natuurlijk Nederland. Bij elk menu vertelt Timo leuke verhalen en weetjes over het land van het gerecht. Elk half jaar ‘verversen’ we de menukaart met nieuwe landen, nieuwe weetjes en nieuwe gerechten. Nieuwsgierig? Neem dan vast een kijkje...

Lekker eten en een 10 voor aardrijkskunde
De kindermenukaart is geïnspireerd op het bekroonde boek ‘Wereldeters’ van Marjolein de Vlaam. Net als de menukaart is het boek vrolijk vormgegeven en vind je er leuke verhalen en grappige weetjes over verschillende landen uit de wereld en de lekkerste recepten. Het boek is te koop bij alle deelnemende Van der Valk restaurants.

Maaltijd voor een maaltijd
Omdat Van der Valk ook iets wil betekenen voor kinderen die het minder goed hebben, steunen wij de organisatie KidsRightsDeze organisatie komt op voor de positie van kwetsbare kinderen waar ook ter wereld. 

Met de Van der Valk Wereldeters kindermenukaart steunen wij in het bijzonder het voedselprogramma Sizanani in Zuid-Afrika. KidsRights verzorgt samen met hun lokale partner ‘Child Care’ in diverse townships warme schoolmaaltijden. Voor sommige kinderen is dat de enige maaltijd van de dag.

Geïnspireerd door onze Wereldeters kindermenukaart heeft SamSam in samenwerking met KidsRights een filmpje gemaakt waarin twee Zuid-Afrikaanse kinderen een township bezoeken en er het gerecht Bobotie gaan klaarmaken (één van de gerechten op onze nieuwe kindermenukaart).

 

Wereldeters Van der Valk