Eten & Drinken

Brasserie L'Oeuf

Naar aanleiding van de laatste maatregelen van de Belgische overheid is ons restaurant gesloten. Een afhaalservice is beschikbaar:

  • Ontbijt alleen voor hotelgasten: van 6.30 uur tot 11 uur
  • Service op het terras, elke dag vanaf 12.00 uur: vanaf 17 mei 2021, reserveren is verplicht
  • Diner (hotel en externe gasten): vanaf 18.00 uur tot 22.00 uur

Maaltijden kunnen telefonisch besteld worden bij de receptie tot 18.00 uur: +32 63 23 32 22 of +32 488888444

Take Away Menu & Seizoensgerechten

Moederdagbrunch 

 

Welkom in onze Brasserie l'Oeuf in ons Van der Valk Hotel Luxembourg Arlon. De brasserie is de hele dag geopend voor een heerlijke lunch en diner. Wij bieden een "à la carte" menu met seizoens- en verse producten. Binnenkort krijgen we zelfs producten uit eigen tuin.

Ontdek onze gezellige sfeer en vriendelijke service. We verwelkomen uw zakelijke partijen met een speciaal menu dat door onze chef is samengesteld. Het menu verandert elke week, vergeet niet onze Facebook-pagina te bekijken voor meer informatie. Kleine bonus: u kunt genieten van gratis toegang tot onze snelle wifi in ons restaurant.

We verwelkomen ook kinderen en bieden een speciaal kindermenu. Bovendien hebben we een speciale kinderhoek, zodat uw kleintjes heerlijk kunnen spelen en genieten van hun tijd in ons restaurant.

Op zonnige dagen is er een terras waar u buiten van uw lunch of diner kunt genieten. U kunt gemakkelijk parkeren op onze gratis parkeerplaats om van uw maaltijd te komen genieten.

Brasserie L'Oeuf is de perfect plek om te relaxen of het nou met vrienden, familie of collega's is.

Openingstijden

Elke dag van 12.00 to 22.30 uur

Betaling

Betaling mogelijk per kaart
Betalingsmogelijkheden per kaart: DEBIT, VISA, AMERICAN EXPRESS & MASTERCARD

Nieuw menu