Bedrijfsevenementen

Organiseer het perfecte evenement in Van der Valk Hotel Luxemburg-Arlon. Onze verschillende zalen bieden plaats aan maximaal 600 personen voor een feest, 375 gasten voor banqueting, 70 gasten voor een U-vormig banket en maximaal 95 personen voor een directiebanket. Onze ruimtes zijn verdeeld over één verdieping van 1200 m2.

Vier een speciaal moment met uw gewaardeerde medewerkers. Er is van alles mogelijk, we hebben standaard arrangementen, maar kunnen ook een arrangement naar wens met u samenstellen. Onze zalen bieden verschillende opstellingen en ruimte voor allerlei soorten evenementen, zoals: eindejaarsfeest, bedrijfsverjaardag, personeelsfeest, afterwork tussen collega's, zakenlunch, gala, fundraiser en nog veel meer.

  • 3 of 4 gangen menu geserveerd aan tafel
  • Live-cooking buffet
  • Aperitief dînatoire
  • Kerstdorp aan het eind van het jaar

Ons team helpt u graag bij het samenstellen van een arrangement passend bij uw wensen en behoeften voor uw evenement.

Bekijk onze brochure

Organiseer een kerstfeest voor uw medewerkers en denk eens aan onze Kerstdorpformule, beschikbaar van 22 november 2024 tot 25 januari 2025: warme en feestelijke sfeer rond troostende wintergerechten!

Kerstdorp Live-Cooking Buffet: meer informatie

Aarzel niet om contact met ons op te nemen op +32 63 23 32 22 of per e-mail op reservations@luxembourg.valk.com voor alle informatieaanvragen.

Of vul onderstaand formulier in: