Voor onze jongste gasten

Valk Kids bij Hotel Luxembourg-Arlon

Droom lekker weg

Slapen

Ervaar een gezinsvriendelijke ontsnapping in ons hotel. Onze Wellness Suite valt op met een speciale kinderruimte, waardoor het een ware gezins oase wordt. Ons hotel beschikt over zorgvuldig ontworpen kindvriendelijke zones, van een speelse kinderhoek bij de bar tot charmante schommels en een buitenspeeltuin. Ontdek de perfecte mix van comfort en gezinsplezier tijdens uw verblijf bij ons.

Dineren met kids

Eten

Geniet van een heerlijk gezinsdiner tijdens je verblijf met het Timo Toekan Menu. Dit kindvriendelijke menu, afgeleid van de bekende Van der Valk kaart, biedt diverse opties zoals zalm, pasta, schnitzel en smakelijke snacks met frietjes. Laat de kinderen genieten van een gevarieerde en smaakvolle maaltijd, perfect afgestemd op hun voorkeuren. Een culinaire ervaring voor het hele gezin tijdens het verblijf in ons hotel.

Verschillende kinderactiviteiten

Plezier

Ontdek een wereld vol familieplezier in ons hotel en in de omgeving. Onze activiteiten en voorzieningen ter plaatse beloven eindeloos plezier voor alle leeftijden. Verken de adembenemende landschappen van de Belgische Ardennen met mooie wandelingen en buitenavonturen, en maak mooie herinneringen te midden van de natuur. Ontdek het nabijgelegen Designer Outlet, een paradijs voorshoppers op slechts 10 minuten rijden. De perfecte mix van outdoorverkenning en retailtherapie zorgt voor een heerlijke ervaring voor het hele gezin tijdens je verblijf bij ons.