VERGADERINGEN, SEMINARS, CONFERENTIES

Bent u op zoek naar een vergaderzaal in Wallonië, in de buurt van Luxemburg? Wij beschikken over de ideale vergaderzalen om uw bedrijfsevenement te organiseren. Dankzij onze 9 vergaderzalen, waarvan sommige volledig modulair zijn, kunnen we de opstelling van de zaal aanpassen aan de omvang van uw evenement.

Een seminar, een productpresentatie of lancering, een workshopsessie, een persconferentie, een vergadering, een congres, een opleiding? Wij hebben altijd de oplossing. Onze zalen bieden plaats aan maximaal 95 personen in een boardroomopstelling, 550 gasten in een theateropstelling, 300 gasten in een ronde tafelopstelling en 215 deelnemers in een klaslokaalopstelling.

Op zoek naar meerdere ruimtes? Alle zalen zijn op dezelfde verdieping gelegen, zodat al uw gasten makkelijk tussen de zalen kunnen navigeren.

De break-out ruimte, toegankelijk vanuit al onze zalen, is voor u beschikbaar gedurende koffiepauzes, een discussie tussen twee vergaderingen, of een snelle hap tussendoor.

Ontdek onze mogelijkheden

Van der Valk Hotel Luxembourg-Arlon is gemakkelijk bereikbaar dankzij de nabijgelegen snelweg. Komt u met de trein of via luchthaven Findel (Luxemburg stad)? We kunnen een transfer voor u regelen naar het hotel.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op via  reservations@luxembourg.valk.com of +32 63 23 32 22.

Of vul onderstaand formulier in: