Zondagsbrunch

De laatste brunch van het seizoen vindt plaats op zondag 30 juni 2024. 

Ontdek ons brunchbuffetconcept:

Voor een moment met familie of vrienden verwelkomen we uw tafels en groepen elke zondag van 11 tot 15 uur in het seizoen in onze buffetruimte met zijn warme en verfijnde sfeer.

Wij bieden elke zondag animatie voor kinderen aan!

  • Ontbijtbuffet
    • Ambachtelijke croissants, brioches en broden van onze bakkerij Atelier Croissant
    • Ambachtelijke taarten
    • Pancakes
    • Jam...
  • Seizoenssalades
  • Charcuterie, gerookte zalm, zeevruchten (afhankelijk van beschikbaarheid en seizoen)
  • Warme seizoensgerechten in ovenschotels, bijgerechten en sauzen
  • Verschillende Live Cooking stands:
    • Gegrild vlees en vis
    • Huisgemaakte pizza's
    • Pasta en hun sauzen
    • Spaghetti in het Parmezaanse wiel
  • Assortiment kaas
  • Desserts van onze ambachtelijke bakkerij Atelier Croissant

Drankjes zijn inbegrepen: vruchtensappen, frisdranken, bier van de tap, huiswijnen, water, thee en koffie.
De keuzes kunnen variëren afhankelijk van het seizoen en aankomsten.

Prijs en reservering:

  • 59€ per volwassene (vanaf 12 jaar)
  • 29€ per kind (van 5 tot 12 jaar oud)

Tafelreservering

Voor elke reservering van meer dan 15 personen nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via e-mail: reservations@luxembourg.valk.com 

Reserverings- en annuleringsvoorwaarden:

  • Elke reservering voor onze zondagsbrunch dient op het moment van de reservering volledig vooruitbetaald te worden.
  • Annuleren of wijzigen zonder kosten is mogelijk tot 23.00 uur op de dag voorafgaand aan uw reservering. Na 23.00 uur, bij annulering, vermindering van het aantal personen of no-show, is het totale geannuleerde bedrag verschuldigd.
  • Indien u niet online wilt of kunt betalen via onze beveiligde tool, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen: +32 63 23 32 22 of info@luxembourg.valk.com 

 

Artikel van Paperjam

Volg ons nieuws op onze pagina's :  Nieuws Facebook

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.