Privé evenementen

Bent u opzoek naar een ruimte om een privé feest te organiseren? Bij Van der Valk Hotel Luxembourg-Arlon bieden wij de oplossing: 10 evenementenzalen die helemaal op uw wensen kunnen worden afgestemd. De zalen kunnen worden ingericht met verschillende opstellingen:

  • U-vorm voor een capaciteit tot 70 personen
  • Boardroom voor een capaciteit tot 95 personen
  • Banquet stijl voor een capaciteit tot 375 personen
  • Cocktailfeest voor een capaciteit tot 575 personen 

Alle soorten privé evenementen zijn bij ons mogelijk. Denk aan een verlovingsfeest, pensioenfeest, een verjaarsdagsjubileum of een trouwdag. Wilt u een verjaardagsfeest in een hotel geven gelegen in de provincie Luxemburg? Hotel Luxembourg-Arlon biedt verschillende faciliteiten en activiteiten voor tijdens uw feest. Ook kinderverjaardagen zijn bij ons mogelijk. Ons team kan verschillende activiteiten organiseren, zoals speurtochten binnen het hotel of bordspellen.

Ons hotel biedt verschillende feestpakketten aan inclusief receptie, pre-party en snacks met menu naar keuze. Waarom niet uw feest doorzetten tot in de late uurtjes? Onze pakketten kunnen tot 3:00 uur 's ochtends worden verlengd. Tevens bieden wij een speciale korting voor al uw gasten om in Hotel Luxembourg-Arlon te verblijven.

Ons professionele team staat voor u klaar om het perfecte evenement met u te organiseren en een onvergetelijk moment te creëren. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon (+32 63 23 32 22) of via email commercial@luxembourg.valk.com.

Vraag hieronder een prijsopgave aan.