Trouwlocatie

Organiseer uw bruiloft bij Van der Valk Hotel Luxembourg Arlon! Onze trouwzalen kunnen van 40 tot 375 personen verwelkomen en zijn aanpasbaar op basis van uw voorkeur. We verzorgen alles voor u door de dag heen.

Organiseer uw vrijgezellenfeest met op maat gemaakte activiteiten voor uw gasten. En om ervoor te zorgen dat uw trouwdag probleemloos verloopt, verwelkomen we u graag de dag ervoor voor een oefendiner.

Verschillende cateringopties zijn beschikbaar volgens uw budget. Bovendien bieden de volledige verzorging van uw bruidsnacht na het huwelijksfeest. Breid het feest uit en nodig uw familie, bruidsmeisjes, en vrienden uit om een kamer te boeken; we bieden een speciale korting voor deze gelegenheid. Geniet van een brunch na de feestelijke dag om na te genieten van uw vreugdevol huwelijks moment en afscheid te nemen van uw liefste gasten.

Neem gerust contact met ons om de mooiste dag van uw leven te organiseren (via telefoon +32 63 23 32 22) of via email commercial@luxembourg.valk.com om een offerte te ontvangen.