Trouwlocatie

Organiseer uw bruiloft bij Van der Valk Hotel Luxembourg-Arlon! Onze trouwzalen kunnen 40 tot 375 personen verwelkomen en zijn aanpasbaar op basis van uw voorkeur. Wij verzorgen alles voor u gedurende de hele dag.

Om ervoor te zorgen dat uw trouwdag probleemloos verloopt, verwelkomen we u graag de dag ervoor voor een oefendiner. Ook een vrijgezellenfeest met op maat gemaakte activiteiten voor uw gasten kunt u bij ons organiseren. 

Verschillende cateringopties zijn beschikbaar volgens uw budget. Bovendien bieden wij de volledige verzorging van uw bruidsnacht na het huwelijksfeest. Breid het feest uit en nodig uw familie, vrienden en gasten uit om een kamer te boeken; we bieden een speciale korting voor deze gelegenheid. Geniet van een brunch na de feestelijke dag om na te genieten van uw vreugdevolle huwelijk.

Ons professionele team staat voor u klaar om het perfecte evenement met u te organiseren en een onvergetelijk moment te creëren. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon (+32 63 23 32 22) of via email commercial@luxembourg.valk.com.

Vraag hieronder een prijsopgave aan.