Hotel Luxembourg-Arlon

Meetings & Events

Bedrijfsfeest, rally, sport

Groepen en Evenementen

Bent u op zoek naar een locatie om een bedrijfsevenement te organiseren? Hotel Luxemburg-Arlon biedt verschillende mogelijkheden voor een evenement dat uw medewerkers niet snel zullen vergeten! Van aperitief tot diner of een hapje en drankje. Alles is mogelijk!

De ligging en faciliteiten van het hotel maken het ook de ideale locatie om een rally met uw autoclub te organiseren of te trainen voor een wedstrijd met een sportclub.

Seminars, conferenties, coworking

Vergaderzalen

Van der Valk Hotel Luxembourg-Arlon is de ideale plek om uw evenement te organiseren. Met 1200 m2 aan conferentie- en vergaderzalen, een break-out ruimte en flex werkplekken, zijn er vele mogelijkheden in ons hotel.

Of u nu een meeting, conferentie, seminar of workshop wilt organiseren, er zijn tal van mogelijkheden! U bent ook van harte welkom om te komen werken op onze flex werkplekken.

Verjaardag, huwelijk, communie

Privé evenementen

Bent u opzoek naar een ruimte om een privé-evenement te organiseren? Van der Valk Hotel Luxembourg-Arlon beschikt over verschillende zalen, een restaurant en terras, waar u verschillende evenementen kunt organiseren, zoals familiediners, verjaardagen, communies, doopfeesten of een huwelijk.

Ontdek onze mogelijkheden!

Corporate contract

Hotel Luxembourg-Arlon

Corporate contract

Boekt u meer dan 75 zakelijke overnachtingen per jaar? Vraag naar de mogelijkheden voor een corporate contract bij Van der Valk Hotel Luxembourg-Arlon.